header.jpg

Glavni Izbornik

Home
Cercare alloggio

Modi di pagamento

   1. Pagamento tramite bonifico bancario
   2. Con la carta di credito offline
   3. Con la carta di credito online

Prijava

> > >
PRAG - 4 dana autobusom
Prag


 

Prag - 4 dana autobusom

 

Dan 1 : ZAGREB - BRNO - PRAG

Polazak autobusom iz Zagreba u 6 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502 – 506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Brna, prijestolnice Moravske, uz usputna zaustavljanja. Po dolasku, razgledavanje središta grada sa šarmantnom povijesnom jezgrom: Gradska vijeænica – Narodno kazalište izgraðeno 1884. godine – Zeleni trg. Nakon kraæeg odmora nastavak putovanja prema Pragu. Dolazak u veèernjim msatima. Prijava i smještaj u hotel. Noæenje.
 

Dan 2 : PRAG

Doruèak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji mjesnog vodièa: Hradèani, jedan od najveæih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija èeških vladara, velièanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotièke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani èeški vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemièarima – Mala strana, barokna èetvrt s pitoresknim kuæama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeæi Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulièni zabavljaèi svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveæe praške robne kuæe. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Preporuèujemo posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom èetvrti. Naveèer predlažemo odlazak na veèeru u jedan od tipiènih nacionalnih restorana (uz doplatu). Povratak u hotel. Noæenje.
 

Dan 3 : PRAG

Doruèak. Slobodno prijepodne za odmor i osobne programe. Preporuèujemo posjet nekom od brojnih muzeja. Naveèer moguænost krstarenja rijekom Vltavom uz najpoznatije mostove i spomenike s buffet veèerom na brodu (uz doplatu). Povratak u hotel. Noæenje.
 

Dan 4 : PRAG - TELÈ - ZAGREB

Doruèak. Vožnja prema Telèu, jednom od najljepših gradiæa Èeške, koji je i dio UNESCO-ve svjetske baštine te šetnja starom gradskom jezgrom gdje se nalaze živopisne kuæe iz doba renesanse, te srednjovjekovni dvorac. Slobodno vrijeme do polaska za Zagreb. Oèekivano vrijeme dolaska u Zagreb u veèernjim satima.
 
 
 

 

 

Forma za kontakt
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Br.osoba:
Napomena: