header.jpg

Glavni Izbornik

Home
Cercare alloggio

Modi di pagamento

   1. Pagamento tramite bonifico bancario
   2. Con la carta di credito offline
   3. Con la carta di credito online

Prijava

> > >
Beè - individualno putovanje
Beè

 

 

 

 

 

Bilo da ste u Beèu prvi put ili se vraæate po tko zna koji put, ovaj grad æe Vas  oèarati.


Beè je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turistièko odredište, ponajviše zahvaljujuæi mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su izmeðu ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se velièanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Beèka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße - najfrekventnija pješaèka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastièarnice kao i znameniti Ring - ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada. Od 1980. godine u Beèu se razvila živahna i raznovrsna noæna scena s ugostiteljskim èetvrtima, umjetnièkim galerijama, noænim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste.

Veliki broj posjetitelja u Beè dolazi u mjesecu prosincu kada se u gradu održavaju i brojni božiæni sajmovi na otvorenomm (Weihnachtsmarkt) od kojih je najpoznatiji Christkindlmarkt koji se pred Gradskom vijeænicom održava od 1975. godine. Veæina beèkih znamenitosti može se posjetiti tijekom cijele godine kao npr. dvorci Schönbrunn, Hofburg i Belvedere ili poznati muzejski kompleks MuseumsQuartier.


Cijena aranžmana ukljuèuje :
- povratni let u ekonomskoj klasi
- 3 noæenja u hotelu 3*
- 3 doruèka

Cijena ne ukljuèuje :
ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koji se posjeæuju, pristojbe zraènih luka cca 900 kn, putno i dodatno zdravtveno osiguranje (preporuèujemo prilikom prijave), fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz, troškove osobne prirode (piæe, dodatne obroke, telefon...).

Napomena :
Ponuðeni program je samo prijedlog aranžmana, unutar kojeg možemo dodavati i oduzimati dane i ostale usluge na destinaciji ovisno o Vašim željama.

Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.

Ponuda ovisi o raspoloživosti slobodnih hotelskih kapaciteta i mjesta na letovima.

 

 

 

 

Forma za kontakt
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Br.osoba:
Napomena: