header.jpg

Glavni Izbornik

Naslovnica
Smještaj

Naèin plaæanja

Moguænosti plaæanja:
1. Virmani
2. NetBanking

3. Opæe uplatnice
4. Kreditne kartice

 

Prijava

> > >
Istanbul-4 dana zrakoplovom

 

 

 Istanbul - 4 dana zrakoplovom

 

 

 

Dan 1 : ZAGREB - ISTANBUL

Sastanak putnika u Zraènoj luci Zagreb kod šaltera Generalturista/ Budgeta 90 minuta prije polijetanja zrakoplova. Prijava za let, carinske i graniène formalnosti, polijetanje zrakoplova prema Istanbulu. Po dolasku u Istanbul, autobusni transfer iz zraène luke do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja u šetnju gradom. Noæenje.
 

Dan 2 : ISTANBUL

Doruèak. Odlazak u razgledavanje grada s mjesnim vodièem: Trg Taksim, središnji trg u europskom dijelu Istanbula, oko kojeg se nalaze brojni restorani, trgovine i barovi te spomenik Republici – èetvrt Galata, u uvali Zlatni rog, koja dijeli povijesni poluotok od starog Konstantinopolisa, poznata po kuli Galata iz 1348. godine – Kadaköy, luka na azijskoj strani Istanbula – Sultanahmet, trg na kojem se nalazi poznata Aja Sofija iz 6. stoljeæa, nekoæ bazilika koja je vremenom pretvorena u džamiju s predivnim freskama, koja se smatra arhitektonskim èudom te je nominirana za jedno od 7 novih svjetskih èuda – Plava džamija, jedinstvena sa svojih šest minareta s ukrasima naèinjenima od plavog porculana po kojima je i dobila ime – Hipodrom, nekoæ je služio za konjske trke, a danas je memorijalni trg s impozantnim obeliskom. U nastavku, moguænost posjeta jedinstvenom sultanskom kompleksu palaèa Topkapi, u kojoj su stolovali otomanski sultani. Povratak u hotel. Noæenje.
 

Dan 3 : ISTANBUL

Doruèak. Odlazak na Kapali Çarºi, zatvorenu tržnicu i najveæi bazar na svijetu. Istanbul je poznat kao meka za kupovinu i èar kupovine u Turskoj nigdje se ne osjeti kao na Grand Bazaaru u Istanbulu. Slobodno vrijeme za kupovinu ili šetnju ulièicama Velikog bazara. Potom odlazak na Egipatsku tržnicu, jednu od najživopisnijih tržnica zaèina uopæe. Kasnije preporuèujemo krstarenje Bosporskim tjesnacem uz obale Europe i Azije (uz doplatu). Povratak u hotel. Noæenje.
 

Dan 4 : ISTANBUL - ZAGREB

Doruèak, slobodno vrijeme za individualne programe do transfera u zraènu luku. Prijava za let, carinske i graniène formalnosti. Polijetanje zrakoplova za Zagreb. Po dolasku u Zagreb završava vaše putovanje.
 
 
 
Forma za kontakt
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Br.osoba:
Napomena: